Dagbio i höst

 

5/9 - SUPERSWEDE - En film om Ronnie Peterson - Superswede är en film om den svenska racinglegenden Ronnie Peterson vars liv slutade med en våldsam krasch på Monzabanan 1978 och chockade en hel värld.

19/9 - Becker - Kungen av Tingsryd - Becker drivs av jakten på pengar och är kung i småländska Tingsryd. Tillsammans med sin kompis Stefan så driver han Smålands bästa butik med utemöbler i konstrotting, dessutom drygar de ut kassan med att sälja smuggelsprit och cigaretter svart.

Affärerna går bra och de har ingenting att klaga på tills en dag då två danskar dyker upp och utmanar allt Becker har byggt upp. En växande spiral av lögner, hemligheter och svek tvingar Becker att handla drastiskt för att till varje pris försvara de sina och ta tillbaka makten i Tingsryd.

3/10 - BORG - är en film om hur legender formades ur rivalitet, vänskap och glamour i en tid då allt var möjligt.

En berättelse om en svensk ikons stora genombrott som skildrar åren då Björn Borg gjorde resan från Södertälje till världseliten, om hans största kamp som utkämpades 1980 i mötet med den amerikanska supertalangen John McEnroe och om hur deras rivalitet kom att engagera en hel värld.

24/10 - Vilken jävla cirkus - En svensk drama/komedi med Tomas von Brömssen, Gustav Lindh, Molly Nutley,  Johan Widerberg och Vanna Rosenberg.

7/11 - The mountain between us -  Inställt!!

14/11 - All inclusive -  En svensk komedi med Liv Mjönes, Suzanne Reuter, Jennie Silfverhjelm, Goran Bogdan, Jonas Karlsson.

28/11 - Mordet på orientexpressen - En nyinspelning på boken av mordgåtornas drottning Agatha Christie.
Vad som börjar som en extravagant tågresa genom Europa utvecklas snabbt till ett av de mest spännande mysterier som någonsin berättats. För en av tågets passagerare ska resan bli den allra sista, och alla övriga medresenärer är misstänkta. Tiden är knapp och en man måste lösa pusslet innan mördaren slår till igen.
Kenneth Branagh regisserar samt spelar själv med i denna stjärnbeströdda ensemble där vi också ser bland andra Penelope Cruz, Johnny Depp, Daisy Ridley, Michelle Pfeiffer, Willem Dafoe och Judi Dench.

12/12 - Solsidan - Äntligen är filmen här om Solsidan! Alla är med Felix Herngren, Henrik Dorsin, Johan Rheborg, Mia Skäringer ochJosephine Bornebusch!

Information

Pris
80kr (8kr i serviceavgift per bokning/köp, inte per biljett)

Bio Metropol Karlshamn, 0454-106 44
info@biometropol.se

Vi säljer Biopresentkort i kassan, Citygross, Futureon(bredvid bion) och ICA-Nära i Bräkne Hoby.


Vi tar gärna emot SF biobiljetter i papper(Ej SF plastkort).