Gemini Man (3D HFR 60fps)

Det har inte varit möjligt att göra denna film förrän nu. Vi får möta Junior, en karaktär skapad genom Ang Lees användande av banbrytande teknik.

Nyaste tekniken har vi sjävklart i Karlshamn - 3D+ - HFR - 60 bilder per sekund!

  

1. Det är Will Smith som du aldrig sett honom innan. Dubbelt upp.  

 Gemini Man visar två Will Smiths, dels en 51-årig lönnmördare men även en 23-årig lönnmördare som är ute efter att döda honom. Smiths yngre jag är en fullt digitaliserad person så pass sofistikerad att duon kan fightas sömlöst på film, i en dubbelt häpnadsväckande filmatisering. ”Du ser Will som tittar på sig själv, fast 30 år yngre” säger producenten Jerry Bruckheimer. ”Det är en helt fenomenal upplevelse för en publik”.

2. När Junior gråter är det Will Smiths tårar.

”Det handlar inte om föryngrande, det handlar inte om att byta ut ett ansikte – Junior är en totalt digital kreation, 100 % driven av Will Smiths agerande”, säger VFX-chefen Bill Westenhofer. Varje tår han fäller, varje slag han ger, allt du ser är Will Smith. ”När jag först såg det kändes det freaky” säger Will om hans revolutionerande dubbla skådespeleri. ”Det var jag. Jag stirrade på den perfekta 23-åriga versionen av mig själv, som att någon hade raderat alla svagheter. Det är filmiskt häpnadsväckande. Det här kommer förändra hur filmer är gjorda och sättet som filmer kommer ses på. 
 

3. Gör er redo för “Bike-Fu”.

"Det här är en annan dimension, något vi aldrig har upplevt innan” säger Ang Lee om denna helt nya, uppslukande publikupplevelse. Regissören har helt omfamnat de aldrig tidigare sedda action-möjligheterna genom att använda termen ‘Bike-Fu’, en spektakulär motorcykeljakt i Cartagena där duellerande Will Smiths använder motorcyklar som vapen mot varandra. ”Ang tar ett stort steg framåt som ingen annan regissör har ens försökt göra”, säger Jerry Bruckheimer om den Oscarbelönade pionjären. ”Det är enastående”, lägger Smith till. 

 4. Bli en del av filmens action.

GEMINI MAN tar också tittarupplevelsen till nästa nivå med 3D HFR, något utöver vad publiken har upplevt innan på bioduken. Den ultimata actionfilmen kommer från två namn som är synonyma med blockbusterfilmer – Jerry Bruckheimer (Top Gun, Pirates Of The Caribbean) och David Ellisons Skydance (Mission: Impossible, The Terminator Dark Fate). Filmen är inspelad i banbrytande 120 rutor per sekund, i 4K 3D. ”Vilket låter komplicerat”, säger VFX-chefen Bill Westenhofer. ”Men vad det egentligen betyder är enkelt: publiken kommer befinna sig mitt i all action, tillsammans med skådespelarna”. 
 

5. Skådespeleri på nära nivå.

 Att använda traditionell makeup på inspelningen var omöjligt, eftersom kamerorna var så pass avancerade att de plockade upp hur blodkärlen i skådespelarnas ansikten reagerade. Avdelningen för makeup var tvungna att utveckla ett nytt slags genomskinligt smink för att kamerorna skulle kunna fånga detaljerna i skådespelarnas ansikten. Lee och Smith samarbetade för att driva sig själva till nya höjder och skapa något fantastiskt. ”Jag hade inte kunnat spela Junior när jag var 23 år” säger Smith, ”men nu kan jag göra det på grund av mängden erfarenhet jag fått”. Eller, som Lee säger, ”jag hittade en ny Will Smith”. 

Information

Längd
2timmar
Genre
Action
Skådespelare
Will Smith, Mary Elizabeth Winstead, Theodora Miranne, Clive Owen

Specialpris!

Alla tisdagar är det rabatt på biljettpriset!! (Gäller ej vid röd dag och väldigt långa filmer).

Aktuellt program

söndag 22 september Öppet Kl:11:15 - 21:00
måndag 23 september Öppet Kl:18:30 - 21:00
19:00 FIlmstudio visar film (köp medlemskort på plats)
tisdag 24 september Öppet Kl:14:15 - 21:00
onsdag 25 september Öppet Kl:16:45 - 21:00
torsdag 26 september Öppet Kl:17:15 - 21:00
tisdag 08 oktober -
- Program fram till den 9/10 uppdateras löpande. Oftast är det på fredagar nytt program kommer.
onsdag 09 oktober Öppet Kl:16:45 - 21:00

Bio Metropol Karlshamn, 0454-106 44
info@biometropol.se

Vi säljer Biopresentkort i kassan, Citygross, Hälsokraft Karlshamn och ICA-Nära i Bräkne Hoby.


Vi tar gärna emot SF biobiljetter i papper(Ej SF plastkort).